| مواد لازم : | |
| گوشت راسته گوساله | 2500 گرم |
| برگ بو | 2 قاشق سوپخوري |
| هویج | 3 عدد |
| پياز | 1 عدد |
| سير | 0.5 عدد |
| آب | 3 ليتر |
| فلفل | قدري |
| نمك | قدري |
گوشت را از استخوان راسته جدا ميكنيم و فقط از استخوان و مقدار كمي از گوشت براي تهيه آب گوشت استفاده مي كنيم , يا خرده ريز هاي گوشت راسته در حدود 1000 گرم براي تهيه آبگوشت استفاده مي كنيم , يا معمولا گوشتي كه براي كباب يا بيفتك تهيه مي شود مقداري مازاد دارد كه براي تهيه آبگوشت مناسب است و يا حدود 1000 گرم گوشت سردست با استخوان براي تهيه آبگوشت مناسب است
براي تهيه انواع سوپها , پتاژها , سس ها و بعضي از غذاها احتياج به مقداري آب گوشت داريم كه دستور تهيه يك ليتر آن ذيلا داده مي شود :
گوشت را تكه ميكنيم و استخوانها را ميشكنيم و آنها را ميشوئيم , بعد سبزيها را خرد مي نمائيم و با آب سرد كه مقدار آنرا ذكر كرده ايم داخل گوشت ميريزيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بپزد , در اواخر طبخ نمك و فلفل ميريزيم , مقدار آب گوشت تهيه شده بايد در حدود پنج ليوان باشد , انرا از صافي رد ميكنيم ميگذاريم كاملا سرد شود و چربي روي آنرا ميگيريم و بعد آنرا مصرف ميكنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست