Monday, August 10, 2009

شله زرد | دسرها

مواد لازم:
برنج= يك پيمانه
آب=10 پیمانه
شکر=3 پیمانه
گلاب =يك چهارم پيمانه
خلال بادام =10 گرم
زعفران= به مقدار لازم
روغن مایع=3/1 پیمانه
پودر نارگيل خلال پسته و دارچين براي تزيين اندكي
طرز تهيه:
ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الي سه ساعت پخته طوريكه كاملا له شود (گل) سپس شكر را اضافه كرده به مدت 45 دقيقه ريز بجوشد .گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه كرده به مدت15 دقيقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بكشد. تا گرم است در ظرف مي كشيم سپس موقعي كه خنك شد روي آن را كمي روغن ماليده و شاولون گذاشته و دارچين ريخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگيل تزيين مي كنيم.