Monday, August 10, 2009

باباريه ( دسر فرانسوي ) | دسرها


مواد لازم:
كاكائو يا :يك قاشق مربا خوري سرپر
شير:يك ليوان
پودر قند:يك قاشق غذا خوري سر پر
زرده تخم مرغ:چهار عدد
خامه:200(دويست)گرم
شكر:2/1 پيمانه(نصف پيمانه)
ورقه ژلاتين ضخيم:سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق
طرز تهيه:
ابتدا زرده تخم مرغ را ميزنيم.از درجه يواش شروع كرده تا درجه سريع.سپس آرام آرام شكر را اضافه مي كنيمتا كرم رنگ شود
بعد در ظرف ديگري خامه را با خاك قند ميزنيم.سپس كاكائو يا را در شير حل ميكنيم.بعد شير را به مايع اوليه(زرده تخم مرغ و شكر)اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.سپس
خامه را اضافه كرده و بعد ورقه هاي ژلاتين را كه قبلا در نصف پيمانه آب جوش حل
كرده ايم اضافه ميكنيم و ته قالب را با
كره چرب ميكنيم و همه مواد بالا را كه با هم زده ايم داخل قالب ميريزيم و در فريزر
مي گذاريم تا ببندد.(به مدت يك ساعت و نيم)