Monday, August 10, 2009

شکلات فریرو ( Ferrero Rocher ) | دسرها

مواد لازم:
مغز فندق نرم شده=200 گرم
شکلات خام=200 گرم
شکلات مایع نوتیلا=2 قاشق سوپخوری
کره=50 گرم
مغز فندق کامل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. کره+شکلات خام را روی حرارت ذوب کرده و با هم مخلوط کنید.
2. مغز فندق نرم شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
3. 2 قاشق سوپخوری شکلات مایع نوتیلا را به مواد اضافه کرده و مواد را با قاشق چوبی خوب هم بزنید.
4. کمی از مواد را برداشته و با یک قاشق مرباخوری در قالب های مخصوص شکلات بریزید سپس وسط هر کدام از شکلات ها را یک فندق کامل بگذارید. طوریکه روی فندق هم با شکلات پوشیده شود.
5. سپس قالب ها را در یخچال گذاشته تا شکلات ها ببندد.
6. بعد از اینکه شکلات ها سفت شدند آنها را از قالب خارج کرده و در کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید.