مواد لازم :
پياز خام خلال شده 2 عدد
بادمجان 5 عدد
كدو 2 عدد
گوجه فرنگي 5 عدد
فلفل سبز دلمه اي 150 گرم
سير 0.25 عدد
نعناع 150 گرم
ترخون 150 گرم
جعفري ساطوري شده 150 گرم
روغن زيتون 150 گرم
نمك قدري
طرز تهيه :
پياز را خلال و در روغن سرخ ميكنيم تا كمي طلائي شود , سپس سير را ميكوبيم و داخل پياز ميريزيم و بهم ميزنيم , آنگاه فلفل را بصورت حلقه يا ريز خرد ميكنيم و با پياز و سير تفت مي دهيم بعد بادنجان و كدو را به به حلقه هاي نازك ميبريم و به پياز اضافه ميكنيم و گوجه فرنگي را نيز خرد ميكنيم و داخل ظرف ميريزيم و كمي نمك ميزنيم و دسته سبزي معطر را نيز داخل ظرف قرار مي دهيم . حرارت را ملايم ميكنيم تا تمام مواد بپزد و آب آن كشيده شود بعد دسته سبزيرا بر ميداريم و راتوي را در ظرف ميكشيم . بهتر است روي گوجه فرنگيها آبجوش بريزيم و پوست آنرا بگيريم و بعد مصرف كنيم , بايد دقت كرد تمام مواد پخته شود ولي زياد له نگردد.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست