Monday, August 10, 2009

بسکویت نارگیلی سرد | دسرها

مواد لازم:
پودر کاکائو=10 قاشق سوپخوری
پودر شکر=10 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل=10 قاشق سوپخوری
شیر مایع=5 قاشق سوپخوری
وانیل=1 قاشق چایخوری
کره=227 گرم
مغز فندق و بادام مخلوط=نصف لیوان
بسکویت چای معمولی=2 بسته
طرز تهیه:
ابتدا پودر کاکائو+شکر+پودر نارگیل+وانیل+مغز فندق و بادام را خوب با هم مخلوط می کنیم.شیر و کره را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم.سپس مواد بدست آمده را به مخلوط کره و شیر اضافه می کنیم.بسکویت ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و به مواد اضافه می کنیم.سپس مواد بدست آمده را در قیف ریخته و به صورت استوانه در ظرف می ریزیم.ظرف را در یخچال گذاشته و پس از 1 ساعت بیرون می آوریم و با چاقو می بریم.