Monday, August 10, 2009

حلوای شیر | دسرها

موادلازم:
آردبرنج= نصف لیوان
گلاب= نصف استکان
شیر=1 کیلو
شکر=2 لیوان
نشاسته= 1 لیوان
آب=4 لیوان
طرزتهیه:
نشاسته رادر4 لیوان آب سردحل می کنیم و آن رااز صافی رد می کنیم بعد آردبرنج رادر شیر حل می کنیم آنهم از صافی رد می کنیم،( توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد) سپس نشاسته حل شده و محلول آردبرنج و شیر را با هم مخلوط می کنیم و در ظرف لعابی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و باید آن را مرتب بهم بزنیم تا ته نگیرد و مایه بجوش آید و غلیظ شود بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم زمان همزدن وقتی خط قاشق روی آن محو نشد آنگاه آنرا از روی آتش بر می داریم.
اغلب این حلوا را شیرازیها در ماه مبارک رمضان درست می کنند.