مواد لازم :
گوشت مرغ 2 فنجان
ذرت تازه , به صورت بلال 1 فنجان
نخود 1 فنجان
فلفل سبز دلمه اي 0.5 فنجان
كاهو 0.5 فنجان
گوجه فرنگي 0.5 فنجان
پياز خام خلال شده 0.5 فنجان
زيتون سياه 0.25 فنجان
سس مايونز 1 فنجان
رب گوجه فرنگي قدري
سركه قدري
طرز تهيه :
مخلوطي از دو ليوان مرغ پخته شده يك ليوان ذرت يا نخود پخته شده نصف ليوان فلفل سبز خلال شده يا كاهوي خلال شده نصف ليوان گوجه فرنگي خلال شده نصف ليوان پياز خلال شده چند عدد زيتون سياه و سبز و يك ليوان سس مايونز كه با كمي رب گوجه فرنگي و سركه مخلوط شده باشد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست