Sunday, August 09, 2009

سالاد مارچوبه | سالادها

مواد لازم :
مارچوبه 120 گرم
لوبيا سبز تازه 250 گرم
آرتيشوك 120 گرم
تخم مرغ پخته 3 عدد
كاهو 120 گرم
سس مايونز 0.5 فنجان
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 0.25 فنجان
سركه 0.25 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

از مارچوبه يا يك قوطي متوسط كنسرو مارچوبه استفاده شود , از آتيشو يا يك قوطي متوسط كنسرو قارچ استفاده شود , تخم مرغ پخته سفت شده باشد , مغز كاهو استفاده شود , از سركه يا آب ليمو استفاده شود .
مارچوبه يك نوع سبزي است كه ساقه هاي سپيد و نرم دارد , چون نوع خوب آن در ايران كمتر يافت ميشود ممكن است از كنسرو آن استفاده نمود
ظرفي را آب ميكنيم و ميگذاريم جوش بيايد , بعد كمي نمك ميريزيم و ترتيشو ها را در ظرف ميگذاريم تا پخته شود ( هر وقت برگ ارتيشو به آساني جدا شد پخته شده است ) آرتيشو ها را پس از پختن در صافي ميريزيم و برگهاي آرتيشو را ميكنيم , و تيغهاي ريز و نازك روي آرتيشو را با كارد جدا ميكنيم , ته آرتيشو را كوچك خرد ميكنيم لوبياي سبز را بصورت خلال يا چهارگوش خرد ميكنيم و در آب نمك و كمي جوش شيرين مي پزيم و در صافي مي ريزيم تا اب آن برود بعد مارچوبه را جداگانه در آب و نمك مي پزيم ( بديهي است در صورتيكه كنسرو مصرف كنيم احتياج به پختن ندارد ) سرهاي مارچوبه را كه معمولا قسمت نرم و لطيف مارچوبه است جدا ميكنيم و بقيه را بطول 2 سانتيمتر خرد ميكنيم سس مايونز را با سركه و روغن زيتون و كمي نمك و فلفل مخلوط مي نمائيم و آرتيشو و لوبيا و ماچوبه را داخل سس ميريزيم و بهم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط شود , تخم مرغهاي سفت را داخل سالاد رنده ميكنيم و سالاد را در ديس مي ريزيم دور سالاد را حلقه هاي گوجه فرنگي مي چينيم و روي حلقه هاي گوجه فرنگي را با سرهاي مارچوبه و حلقه تخم مرغ سفت و ليمو ترش تزيين مي كنيم در صورت مصرف كنسرو قارچ آنرا از آب خارج كرده خرد مينمائيم و بجاي آرتيشو داخل سالاد مي ريزيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست