مواد لازم براي چهار نفر:
قيصي= 200 گرم
شكر= يك ليوان
آب= يك ليوان
آب ليمو=يك قاشق غذاخوري
خامه شيرين شده= صد گرم
مغز پسته= يك قاسق غذاخوري
پودر نارگيل= يك قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
قيصي ها را خوب شسته و خشك كنيد. شكر و آب را بجوشانيد تا قوام بيايد، سپس آبليمو را به آن اضافه كنيد. قيصي ها را در شهد بگذاريد تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بيرون آورده و بگذاريد تا خنك شود، وسط هر قيصي را يك چاك داده و با خامه داخل آن را پر كرده و داخل هر كدام يك مغز پسته قرار بدهيد. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چيده و روي آن را با پودر نارگيل و مغز پسته تزئين كنيد
قيصي= 200 گرم
شكر= يك ليوان
آب= يك ليوان
آب ليمو=يك قاشق غذاخوري
خامه شيرين شده= صد گرم
مغز پسته= يك قاسق غذاخوري
پودر نارگيل= يك قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
قيصي ها را خوب شسته و خشك كنيد. شكر و آب را بجوشانيد تا قوام بيايد، سپس آبليمو را به آن اضافه كنيد. قيصي ها را در شهد بگذاريد تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بيرون آورده و بگذاريد تا خنك شود، وسط هر قيصي را يك چاك داده و با خامه داخل آن را پر كرده و داخل هر كدام يك مغز پسته قرار بدهيد. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چيده و روي آن را با پودر نارگيل و مغز پسته تزئين كنيد