Monday, August 10, 2009

خوراک ماهيچه | غذاهای گوشتي

مواد لازم :
گوشت ماهيچه گوسفندي 3 عدد
پياز 1 عدد
هویج 4 عدد
نمك 1 قاشق مربا خوري
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
فلفل کمي
پياز ريز سفيد 0.5 کيلو

طرز تهيه :

ماهيچه را خوب شسته موي آنرا ميگيريم
پياز را پوسکنده بچهار قسمت ميکنيم
هويج را شسته و ميتراشيم
ماهيچه و پياز و هويج و نمک و فلفل را با يک فنجان آب در ديگ بخار ميريزيم و روي اجاق ميگذاريم و بلافاصله سرپوش را روي آن قرار ميدهيم
وقتيکه جوش آمد و سرپوش شروع به تکان خوردن کرد آتش زير ديگ را کم ميکنيم بطوريکه تکان سرپوش خيلي ملايم باشد و باينصورت فشار داخل ديک 15 پوند است و از اين زمان به بعد سه ربع ساعت کافيست تا ماهيچه بپزد و خواهيد ديد که به راحتي گوست آن از استخواه جدا ميشود
آبگوشت و پياز را از صافي توري رد ميکنيم که گوشتهاي پياز هم رد بشود سپس يک قاشق آرد را در اين آبگوشت حل کرده در قابلمه کوچکي ريخته ميگذاريم تا غليظ شود ماهيچه را در ديس قرار ميدهيم هويجها را دور آن ميچينيم و سس را روي آن ميدهيم
اين نوع خوراک را ميتوان با پيازهاي سفيد سرو نمود