مواد لازم :
سيب زميني 2000 گرم
پياز پخته خلال شده 200 گرم
غوره 1 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
سيب زميني را پوست كنده با دستگاه مخصوص يا كارد نازك ورقه ميكنيم و ميشوئيم ته و اطراف ظرف گرد نسوز را كه بايد كاملا با مقدار سيب زميني پر شود با كره خوب چرب ميكنيم نمك و فلفل را به سيب زميني ها مي پاشيم بعد نصف سيب زميني ها را در ظرف ميريزيم و نصف كره را تكه تكه كرده روي سيب زميني ها مي چينيم و نصف بقيه سيب زميني را ميريزيم و نصف از بقيه كره را با بقيه سيب زميني ظرف را پر ميكنيم و با دست فشار ميدهيم و بقيه كره را كوچك نموده روي سيب زميني ها ميگذاريم و شير را روي آن ميدهيم , بعد فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت گرم ميكنيم ظرف را در كف فر قرار ميدهيم و در ظرف را ميگذاريم تا با حرارت فوق يكساعت بماند بعد حرارت را 50 درجه كم ميكنيم و يكساعت ديگر ميگذاريم ظرف در فر بماند تا ته و اطراف سيب زميني ها كاملا برشته و طلائي شود و بعد ظرف را از فر خارج ميكنيم بدون برداشتن در آن را ميگذاريم كمي سرد شود بعد با كارد اطراف آنرا از ظرف جدا مي نمائيم و ظرف گردي را روي دهانه آن قرار ميدهيم و آنرا در ظرف بر ميگردانيم و اطرافش را با جعفري تزيين ميكنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست