مواد لازم :
كرفس خام خرد شده 300 گرم
قارچ 100 گرم
سس گوجه فرنگي 0.5 فنجان
گوجه فرنگي 1 عدد
نمك قدري
طرز تهيه :
ساقه هاي نازك و كوچك دو عدد كرفس را به بلندي چها رانگشت مي پزيم و در آب نمك مي پزيم بعد در ظرف ميچينيم و كمي قارچ خرد كرده سرخ شده را با نصف ليوان سس گوجه فرنگي مخلوط ميكنيم و روي كرفسها ميريزيم و روي آن را با چند حلقه گوجه فرنگي تزيين ميكنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست