Monday, August 10, 2009

رولت خرما | دسرها


مواد لازم:
خرمای جنوب(پوست نازک)=300 گرم
پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
کره=30 گرم
کنجد=4 قاشق غذاخوری
پودر پسته=4 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل=4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا هسته های خرما را از آن جدا می کنیم و در تابه ای همراه با کره تفت می دهیم تا بشکل خمیر صاف و یکدستی درآید. سپس پودر زنجبیل را می افزاییم و مواد را از روی حرارت برمی داریم. بعد آن را بین دو کیسه نایلونی با استفاده از وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم.سپس روی آن را ابتدا با یک لایه کنجد،بعد یک لایه پودر پسته و بعد یک لایه پودر نارگیل می پوشانیم و با استفاده از نایلون،خمیر را رول می کنیم و همان نایلون را دور آن می پیچیم. رولت را یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس آن را به صورت حلقه های یک سانتی برش می زنیم و در ظرف مخصوص آن را می چینیم و سرو می کنیم.