Monday, August 10, 2009

مینی چیزکیک | دسرها

مواد لازم:
پوست لیموترش=2 قطعه
پنیر خامه ای=250 گرم
تخم مرغ=1 عدد
وانیل=کمی
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
بسکویت گندم نرم شده=1و3/2 پاکت
شکر=2/1 لیوان
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. بسکویت نرم شده را با کره که در حرارت اتاق ذوب شده با دست مخلوط کنید.
3. کمی از بسکویت آغشته به کره را برداشته سپس آن را مطابق شکل در کاغذهای کاپ کیک پهن کرده و کاغذها را در قالب بگذارید.
4. برای مواد داخل چیزکیک،پنیر را در مخلوط کن ریخته و شکر را بتدریج به آن اضافه کرده هم بزنید.رنده پوست لیموترش+تخم مرغ+آبلیمو را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
5. از مواد با قاشق برداشته و طبق شکل داخل بسکویت ها بریزید.
6. ظرف کاپ کیک را را در فر گذاشته به مدت حدود 40 دقیقه بپزید.
7. کیک ها را از فر خارج کرده به مدت 20 دقیقه کنار گذاشته تا خنک شود.
8. داخل چیزکیک ها را با مربای دلخواه خود پر کنید.