Sunday, August 09, 2009

سالاد ماهي | سالادها

مواد لازم :
ماهي 1000 گرم
سيب زميني استامبولي 500 گرم
لبو 1 فنجان
سس مايونز 0.5 فنجان
نعناع 2 قاشق سوپخوري
ترخون 2 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 0.5 فنجان
كاهو 120 گرم
آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري
سركه 3 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

ماهي سفيد يا سوف باشد , سيب زميني اسلامبولي باشد , لبو خلال شده باشد , سبزي ها خر شوند , از سركه يا آبليمو استفاده شود , از مغز كاهو استفاده شود .
پوست ماهي را مي گيريم و انرا بقطعات كوچك خرد مي كنيم تيغهايش را بيرون مي گذاريم و كمي نمك و فلفل و دو سه قاشق آب ليمو و دو سه قاشق روغن زيتون روي ماهي مي ريزيم و طرف ماهي را روي حرارت ملايم مي گذاريم بدون اينكه آب بريزيم مي گذاريم ماهي بپزد و اب ماهي كشيده شود , براي پختن آن يك ربع تا 20 دقيقه كافي است , پس از پختن ماهي را مي گذاريم سرد شود بعد سيب زميني را جداگانه مي پزيم و بصورت خلال يا چهار گوش خرد ميكنيم و سس مايونز را با بقيه آبليمو و روغن زيتون مخلوط ميكنيم و كمي نمك و فلفل و سبزي هاي خرد شده اضافه ميكنيم و بهم مي زنيم و سيب زميني را نيز مي ريزيم , مخلوط مي كنيم آنگاه ماهي و لبو را اضافه مي كنيم و كمي بهم مي زنيم , بطوريكه تمام مواد مخلوط شود ولي زياد له نشود برگهاي كاهو را ته ديس مي چينيم و سالاد را داخل ديس مي ريزيم و روي آنرا با پشت قاشق صاف مي كنيم و روي سالاد را با حلقه هاي ليمو ترش و اطراف سالاد را با حلقه هاي گوجه فرنگي تزيين مي كنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست