مواد لازم:
شير= 2ليتر
قرص پنير= يك چهارم يا پودر پنيريك چهارم قاشق چاي خوري
نمك= 2قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
شير را در ظرفي ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا ولرم شود به طوري كه دست را نسوزاند بعد آن را از روي حرارت بر مي داريم
پودر يا قرص پنيرو نمك را در يك استكان آب حل كرده و به شير اضافه مي كنيم و 2قيقه هم مي زنيم و در ظرف را مي بنديم
يك ساعت بعد دوباره مايع را به هم مي زنيم و نيم ساعت ديگر صبر مي كنيم سپس مايه را داخل يك كيسه پارچه اي ريخته و آنرا آويزان مي كنيم تا كاملاً آب آن گرفته شود بعد از 4ساعت پنير آماده است .پنير را در ظرف مناسبي قرار داده و مقداري نمك روي آن مي پاشيم و در يخچال مي گذاريم
تذكر: وقتي مايه را داخل كيسه ريختيم مي توانيم به جاي آنكه آن را آويزان كنيم در صافي گذاشته و در، روي آن بگذاريم و يك جسم سنگين روي آن قرار دهيم تا كاملاً آب گرفته شود
شير= 2ليتر
قرص پنير= يك چهارم يا پودر پنيريك چهارم قاشق چاي خوري
نمك= 2قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
شير را در ظرفي ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا ولرم شود به طوري كه دست را نسوزاند بعد آن را از روي حرارت بر مي داريم
پودر يا قرص پنيرو نمك را در يك استكان آب حل كرده و به شير اضافه مي كنيم و 2قيقه هم مي زنيم و در ظرف را مي بنديم
يك ساعت بعد دوباره مايع را به هم مي زنيم و نيم ساعت ديگر صبر مي كنيم سپس مايه را داخل يك كيسه پارچه اي ريخته و آنرا آويزان مي كنيم تا كاملاً آب آن گرفته شود بعد از 4ساعت پنير آماده است .پنير را در ظرف مناسبي قرار داده و مقداري نمك روي آن مي پاشيم و در يخچال مي گذاريم
تذكر: وقتي مايه را داخل كيسه ريختيم مي توانيم به جاي آنكه آن را آويزان كنيم در صافي گذاشته و در، روي آن بگذاريم و يك جسم سنگين روي آن قرار دهيم تا كاملاً آب گرفته شود