مواد لازم:
هویج=1 و نیم کیلو
روغن حیوانی=10 قاشق غذاخوری
شیر=600 میلی لیتر
شیر غلیظ شده=600 میلی لیتر(rainbow(
هل خرد شده=10 عدد
شکر=8 الی 10 قاشق غذاخوری
مغز پسته خرد شده برای تزئین=25 گرم
طرز تهیه:
1. هویج را می شوییم،پوست می گیریم و سپس آن را رنده می کنیم.
2. روغن را در ماهیتابه گرم می کنیم.
3. هویج های رنده شده را در ماهیتابه می ریزیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه تفت می دهیم تا آب هویج ها گرفته شود و طلایی رنگ شود.
4. شیر،شیر غلیظ شده،هل و شکر را به مخلوط اضافه کرده و 30 تا 35 دقیقه دیگر هم تفت می دهیم،در حین تفت دادن مخلوط را هم می زنیم تا رنگ آن کمی تیره تر شود.
5. مواد بدست آمده را در ظرف می ریزیم و روی آن را با پسته خرد شده تزئین می کنیم.
این دسر را به صورت گرم هم می توانید میل کنید.
شیر غلیظ شده را می توانید از اغذیه فروشی هایی که مواد غذایی خارجی دارند تهیه کنید.
هویج=1 و نیم کیلو
روغن حیوانی=10 قاشق غذاخوری
شیر=600 میلی لیتر
شیر غلیظ شده=600 میلی لیتر(rainbow(
هل خرد شده=10 عدد
شکر=8 الی 10 قاشق غذاخوری
مغز پسته خرد شده برای تزئین=25 گرم
طرز تهیه:
1. هویج را می شوییم،پوست می گیریم و سپس آن را رنده می کنیم.
2. روغن را در ماهیتابه گرم می کنیم.
3. هویج های رنده شده را در ماهیتابه می ریزیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه تفت می دهیم تا آب هویج ها گرفته شود و طلایی رنگ شود.
4. شیر،شیر غلیظ شده،هل و شکر را به مخلوط اضافه کرده و 30 تا 35 دقیقه دیگر هم تفت می دهیم،در حین تفت دادن مخلوط را هم می زنیم تا رنگ آن کمی تیره تر شود.
5. مواد بدست آمده را در ظرف می ریزیم و روی آن را با پسته خرد شده تزئین می کنیم.
این دسر را به صورت گرم هم می توانید میل کنید.
شیر غلیظ شده را می توانید از اغذیه فروشی هایی که مواد غذایی خارجی دارند تهیه کنید.