Monday, August 10, 2009

کیک بسکویت با نوتیلا | کیک و شیرینی


مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ=2 عدد
شکر=2/1 لیوان
آب=2/1 لیوان
روغن=2/1 لیوان
بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
بسکویت گندم نرم شده=2 لیوان
وانیل=کمی
مواد لازم برای روی کیک:
پنیر خامه ای پگاه=3 قوطی
خامه میهن=1 قوطی
شکلات مایع نوتیلا=1 شیشه
طرز تهیه:
1. تخم مرغ+شکر+آب+روغن را خوب با همزن بزنید. سپس بسکویت نرم شده،بیکینگ پودر و وانیل را به آن اضافه کنید.
2. مواد بدست آمده را در ظرف پیرکسی ریخته و به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده کنار بگذارید تا خنک شود.
3. خامه+پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده روی سطح کیک بکشید سپس روی آن را با یک قاشق صاف کنید. ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.
4. شکلات نوتیلا را در جای گرمی قرار داده تا به صورت مایع درآید سپس آن را روی سطح سفید رنگ شیرینی بکشید.
روی کیک را می توانید با مغز پسته یا فندق تزئین کنید.
ظرف شیرینی را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس آن را به تکه های دلخواه برش دهید و میل کنید.