مواد لازم :
هندوانه 1000 گرم
خيار 1 فنجان
لوبيا سبز 500 گرم
پياز پخته خلال شده 500 گرم
تخم مرغ پخته 4 عدد
آب گوشت 2 فنجان
ژلاتين 120 گرم
ادويه قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
اين ژله بمصرف گوشتهاي سرد ميرسد و در مواقعي كه با گوشتهاي سرد پذيرائي ميشود بايد از آن استفاده كرد .
ژلاتين را خورد كرده در كمي آبجوش حل ميكنيم آبگوشت را داغ كرده ژلاتين را با آن مخلوط مي نمائيم باندازه كافي به آبگوشت نمك ميزنيم .
ظرف بيضي شكل متناسبي را انتخاب كرده مقداري از حلقه هاي هويج يك اندازه , 6 عدد لوبيا سبز و چند حلقه پياز و چند ورق قارچ و چند حلقه تخم مزغ را كنار ميگذاريم بقيه موارد را كمي ريز ميكنيم و كمي ادويه و نمك و فلفل به آن ميزنيم نصف از آبگوشت مخلوط با ژلاتين را با سبزيجات خورد شده مخلوط مي نمائيم و اين مواد را در ظرف ميريزيم و در يخچال ميگذاريم تا كمي بسته شود بقيه آبگوشت را نيز جداگانه در يخچال ميگذاريم تا ان هم مثل فرني كمي بسته شود روي ژله سبزي را با سبزيجات و تخم مرغ سفت مطابق شكل تزئين ميكنيم و دور آنرا يك رديف جعفري ميچنيم و ژله سرد نيم بسته را روي آن ميدهيم دوباره ظرف را در يخچال ميگذاريم تا كاملا بسته شود ممكن است اين ژله را با همان ظرف سر ميز ببريم يا انكه ظرف را در آب گرم بزنيم ديسي روي آن قرار بدهيم و ژله را در ظرف برگردانيم در اينصورت بهتر است جعفري را بعدا دور ظرف بچينيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست