مواد لازم :
دنبلان 1000 گرم
روغن 3 عدد
پياز 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 3 عدد
نمك قدري
طرز تهيه :
دنبلان زميني يك نوع سيب زميني خوردروست كه بسيار خوشمزه و لطيف است و معمولا در فصل بهار بدست ميآيد و طرز استفاده از آن بدين طريق است كه پوست آنرا ميكنيم و خرد ميكنيم و چون داراي شن فراوان است بدقت مي شوئيم و بعد در روغن كمي سرخ ميكنيم و يا به سيخ ميكشيم و كباب ميكنيم و ممكن است دنبلانها را ورقه كرد و پياز را نيم سرخ نمود و دنبلان را با پياز كمي سرخ كرد و چند عدد تخم مرغ را مخلوط كرده روي دنبلان و پياز ريخت و حرارت را ملايم كرده درب ظرف را گذاشت وقتي تخم مرغها بسته شد دنبلان آماده مصرف است . براي يك كيلو دنبلان 2 تا 3 عدد پياز 2 تا 3 قاشق سوپخوري روغن و 2 تا 3 عدد تخم مرغ كافيست .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست