Sunday, August 09, 2009

پيتزا | غذاهای گوشتي

مواد لازم :
گوشت چرخ كرده 250 گرم
رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
پياز داغ عسلي 0.25 فنجان
سير 1 عدد
نمك 1 قاشق مربا خوري
شكر 1 قاشق مربا خوري
فلفل 0.25 قاشق مربا خوري
مرزه 0.5 قاشق مربا خوري
پنير پيتزا 0.5 فنجان
نان سفيد 0.25 قاشق مربا خوري

طرز تهيه :

پياز را عسلي سرخ ميکنيم
گوشت چرخ شده را داخل پياز داغ نموده تفت ميدهيم
نمک و فلفل و پاپريکا و نمک سير شکر و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه ميکنيم
پس از تفت دادن آب در آن ريخته ميگذاريم بپزد
آبش که بکلي تمام شد مرزه ساطوري شده يا گرد مرزه خشک را در آن ميريزيم و اگر ميل داشته باشيم يک قاشق مربا خوري دارچين به آن اضافه نموده از روي آتش بر ميداريم و بطوريکه قبلا شرح داديم داخل پيتزا پهن مينمائيم
پنير رنده شده را روي آن پاشيده در فر 350 درجه درجه براي مدت 25 دقيقه قرار ميدهيم
پس از 25 دقيقه روي پيتزا کاملا طلائي شده از فر بيرون مياوريم و همچنان داغ سر ميز ميبريم
تبصره : پيتزا غذائي است ايتاليائي ولي به علت خوش مزه بودن و آساني طبخ در تمام دنيا استفاده ميشود و يکي از غذاهاي پر طرف دار به شمار مي آيد