مواد لازم :
ميگو تاره 180 گرم
گوشت مرغ 180 گرم
عدس 1 فنجان
نخود سبز , منجمد شده , پخته شده 1 فنجان
قارچ كنسرو شده 1 گرم
هويج تازه پخته 0.5 فنجان
فلفل سبز دلمه اي 0.5 فنجان
كاهو 0.5 فنجان
جعفري ساطوري شده قدري
زيتون سياه 40 گرم
تخم مرغ پخته 4 عدد
سس مايونز 1 فنجان
سركه قدري
سس گوجه فرنگي تند قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
يك ليوان ميگو يا مرغ پخته شده خرد شده ( بديهي است كه ميگو را نبايد خرد كرد ) يك ليوان ذرت يا نخود سبز پخته شده يك ليوان كنسرو و قارچ نصف ليوان هويج پخته خرد شده , نصف ليوان فلفل يا كاهو با كمي جعفري خرد شده , چند عدد زيتون سياه , سه تا چهار عدد تخم مرغ پخته سفت شده , يك ليوان سس مايونز كه با كمي سركه و سس تند يا فلفل رقيق شده به اندازه كافي نمك و فلفل .تمام مواد را داخل سس ريخته مخلوط ميكنيم و داخل ظرف ريخته رويش را صاف مي كنيم اطرافش را با قاچ هاي تخم مرغ پخته سفت شده و زيتون سياه تزئين مينمائيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست