Sunday, August 09, 2009

سالد ذرت با مرغ | سالادها

مواد لازم :
ذرت زرد آب پز 1 فنجان
گوشت مرغ 1 فنجان
نخود سبز , منجمد شده , پخته شده 1 فنجان
پرتقال , تازه 1 فنجان
بادام زميني بوداده بدون نمك 100 گرم
خامه 0.5 فنجان
سس مايونز 1 قاشق سوپخوري
شكر 2 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
نمك 0.5 قاشق مربا خوري

طرز تهيه :

ذرت پخته شده باشد , مرغ پخته شده و خورد شده باشد , نخود سبز پخته شده باشد , مغز پرتقال از پوست دوم گرفته شده باشد , آناناس خورد شده باشد
مايونز و خامه و آبليمو با نمك و شكر را مخلوط ميكنيم مرغ و ذرت و نخود و اناناس را داخل آن ميريزيم و هم ميزنيم مقداري برگ مغز كاهو را اطراف ظرف مناسب قشنگي مي چينيم سالاد تهيه شده را وسط ظرف بشكل مخروط ميريزيم و پرهاي مغز پرتقال را بطور منظم روي آن ميچينيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست