Monday, August 10, 2009

ژيگو | غذاهای گوشتي

مواد لازم :
گوشت مغز ران گوساله 2 کيلو
سير 2 عدد
هندوانه 2 عدد
نمك قدري
فلفل قدري
روغن 4 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

گوشت گوساله جوان را پاکوراخ مينمائيم
هويج و سير را پوست کنده به درازا ميبريم
هويج و سير را داخل سوراخها قرار ميدهيم
نمک فلفل به گوشت ميزنيم
با نخ ي گوشت را خوب ميبنديم
روغن بروي گوشت مينمائيم
گوشت را در کاغذ آلومينيم ميپيچيم در فر 300 درجه بمدت 2 ساعت ميگذاريم
گوشت که پخته شد کاغذ را از دور گوشت باز کرده ميگذاريم براي نيم ساعت ديگر روي گوشت خوب برشته و طلائي شود ، هر 5 دقيقه بايد يک مرتبه روي گوشت را از روغني که در ته ظرف است بريزيم تا روي گوشت خشک و تيره رنگ نشود
اگر بخواهيم گوشت ژيگو را به برشهاي نازک ببريم حتما بايد سرد شود
اگر خواستيم گوشت را گرم و با سس سر ميز ببريم با يد پس از خنک شدن و بريدن دو مرتبه برشها را در ظرفي چيده بگذاريم گرم شود و سس را براي روي آن آماده کنيم
سسي که براي اين نوع گوشت تهيه ميکنيم با يد سس ساده يا آبي که از گوشت خودش بدست ميايد و يا آب استخوان باشد
در انتخاب گوشت بايد دقت نمود و اگر از گوشت گاو استفاده نموديم بايد مدت پخت بيشتري در نظر بگيريم.