Sunday, August 09, 2009

پيراشکي | غذاهای گوشتي

مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
شكر 0.25 قاشق سوپخوري
ماست ساده كم چرب 1 فنجان
جوش شيرين 1 قاشق مربا خوري
نمك 2 قاشق مربا خوري
كره 0.5 فنجان
آب 0.25 فنجان
آرد سفيد 6 فنجان
روغن 0.5 ليتر

طرز تهيه :

شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده ميزنيم و کره نرم شده را هم داخل آن مينمائيم
جوش شيرين را در ماست حل نموده داخل تخم مرغ و شکر و کره مينمائيم
آب و آرد را به مايه اضافه ميکنيم
اين خمير بايد به مدت يک ساعت و نيم بماند
مايه اي که وسط پيروشکي ميگذاريم انواع و اقسام دارد ميتوانيم از تخم مرغ پخته و پنير و جعفري استفاده کنيم . ميتوانيم از گوشت چرخ شده و تخم مرغ پخته و جعفري و آبليمو و سس گوجه فرنگي و ادويه مايه بسيار خوبي درست کرد که بسته به مايع داخل آن اسم پيراشکي هم مشخص ميشود
خمير را به چانه هاي خيلي کوچک در ميا وريم و آنرا با دست باز ميکنيم
مايه مورد نظر را در وسط آن ميگذاريم
در قابلمه گودي که عميق باشد مقدار زيادي روغن ميريزيم و آنها را در روغن سرخ ميکنيم
حرارت چراغ را کم ميکنيم تا پيروشکي کاملا مغز پخت شود
از روغن بيرون آورده و سر ميز ميبريم