مواد لازم :
گوشت راسته گوساله 650 گرم
آرد سفيد قدري
تخم مرغ 3 عدد
آرد سخاري قدري
نمك قدري
فلفل قدري
روغن 2 فنجان
خيار شور 1 فنجان
طرز تهيه :
گوشت راسته بايد بيات باشد ، حتي المقدور در يخچال يا روي يخ نگاهداري شود
رگ و ريشه هاي گوشت را ميگيريم
از درازا بول پنج سانتيمتر تمام راسته را قطعه قطعه ميکنيم
از مقطع با گوشت کوب ميکوبيم تا به قطر يک سانتيمتر شود
به نمک و فلفل آغشته ميکنيم
در آرد ميغلتانيم بعد در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاري ميزنيم و بعد در روغن داغ سرخ ميکنيم
تبصره به نکات زير توجه کنيد
نبايد گوست را در ماهي تاوه تکان داد بلکه بايد صبر کرد تا هر طرف آن کاملا سرخ شود
چنگال را نبايد به گوشت فرو برد که آب از آن بيرون آيد
روغن بايد داغ بشود ولي نه آنقدر که دود بکند
در تاوه را نبايد گذارد
روغن در تاوه نبايد زياد باشد
شنيتسل را بايد با خيار شور ترخاني و سالاد سيب زميني سرو کرد