موادلازم:
خرماي سياه يا رطب 1=كيلو
آرد گندم =1كيلو
روغن=50گرم
گردو 1=پيمانه
دارچين 1=قاشق غذاخوري
پودر قند =نصف پيمانه
طرز تهيه:
آرد گندم را در ظرفي ریخته و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا آرد به رنگ شكلات در آيد روغن را به آن اضافه مي كنيم
هسته خرما را جدا مي كنيم. دو يا يك و نيم حبه خرما را به هم مي چسبانيم ،وسط آن را يك چهارم گردو مي گذاريم مي پيچيم و به صورت بيضي در مي آوريم.
آرد گندم را در ظرفي ریخته و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا آرد به رنگ شكلات در آيد روغن را به آن اضافه مي كنيمبعد لقمه های درست شده را در کنار هم و به شكل زيبايي در ظرف مناسبي مي چينيم تا ظرف پر و خرما ها تمام شود، از آرد و رغن روي خرما ها مي ريزيم سپس پودر قند و دارچين روي آن مي پاشيم
خرماي سياه يا رطب 1=كيلو
آرد گندم =1كيلو
روغن=50گرم
گردو 1=پيمانه
دارچين 1=قاشق غذاخوري
پودر قند =نصف پيمانه
طرز تهيه:
آرد گندم را در ظرفي ریخته و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا آرد به رنگ شكلات در آيد روغن را به آن اضافه مي كنيم
هسته خرما را جدا مي كنيم. دو يا يك و نيم حبه خرما را به هم مي چسبانيم ،وسط آن را يك چهارم گردو مي گذاريم مي پيچيم و به صورت بيضي در مي آوريم.
آرد گندم را در ظرفي ریخته و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا آرد به رنگ شكلات در آيد روغن را به آن اضافه مي كنيمبعد لقمه های درست شده را در کنار هم و به شكل زيبايي در ظرف مناسبي مي چينيم تا ظرف پر و خرما ها تمام شود، از آرد و رغن روي خرما ها مي ريزيم سپس پودر قند و دارچين روي آن مي پاشيم