| گوشت سر دست گوسفند | 1300 گرم |
| كلم | 1000 گرم |
| هویج | 2 عدد |
| چغندر | 1 عدد |
| سيب زميني | 3 عدد |
| رب گوجه فرنگي | 2 قاشق سوپخوري |
| خامه | 150 گرم |
| لوبيا سبز | 250 گرم |
| فلفل | قدري |
| نمك | قدري |
گوشت را قطعه قطعه ميكنيم و با مقداري آب ميگذاريم بپزد بعد كلم را خرد و چغندر و هويج را خلال ميكنيم و با لوبيا و كلم داخل گوشت ميريزيم تا بپزد . آنگاه سيب زميني را خلال ميكنيم و بدان اضافه مينمائيم تا سيب زميني نيز بپزد و بآن نمك و فلفل بقدر كافي ميزنيم , بعد رب گوجه فرنگي را در كمي آب حل ميكنيم و داخل برش ميريزيم و ميگذاريم برش چند جوش بزند , بعد استخوانهاي گوشت را خارج ميكنيم و برش را در ظرف ميكشيم و روي آنرا خامه ميريزيم در صورتيكه بخواهيم آب برش كمي غليظ شود ممكن است يك قاشق آرد را در كمي كره يا روغن كمي سرخ كنيم و وقتي گوشت و سبزيجات پخته شد داخل برش بريزيم , چون معمولا برش را از گوشت گاو يا گوساله تهيه ميكنند لذا مقدار آب براي پختن آن متناسب با نوع گوشت آن است .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست