Saturday, August 08, 2009

سوپ کدو حلوایی | سوپ ها

مواد لازم :
گوشت كدو حلوايي= يك و نيم كيلو
سير= دو حبه
پياز= دو عدد متوسط
گوجه فرنگي= چهار عدد
هويج= دو عدد
روغن= چهار اشق غذاخوري
آب مرغ= دو ليتر
خامه=چهارقاشق غذاخوري
پودر جونز هندي= كمي
نمك و فلفل سياه= به ميزان لازم
اسفناج= دويست گرم
كدو حلواي جهت سرو سوپ=يك عدد
طرز تهيه:
گوشت كدو حلوايي و سيرو پياز و گوجه فرنگي و هويج را ريز خرد مي كنيم؛ پياز و سير را در كمي روغن تفت مي دهيم سپس كدو و هويج را به آن اضافه مي كنيم بعد از تفت دادن هويج و كدو؛ گوجه را افزوده و نمك و فلفل و جوز هندي را نيز به مواد اضافه مي كنيم؛ دقت كنيد كه آب گوجه ها نبايد خشك شود سپس آب مرغ را به مواد افزود روي حرارت زياد يك ربع مواد را مي پزيم؛ سپس سوپ را با مخلوط كن و يا غذاساز به پوره مي كنيم.
كدوحلوايي كه براي سرو سوپ انتخاب كرديم را به شكل دلخواه برش زد و داخل آن را كمي گود مي كنيم دقت كنيد كه اين كدو به منزله ظرف سرو سوپ شما هست پس به شكل ظاهري آن دقت فرماييد.
سوپ را داخل كدو حلوايي مي ريزيم و خامه را به ان افزود به آهستگي هم مي زنيم؛ اسفناج ها را نيز به صورت نوارهاي باريك برش زده و كمي تفت مي دهيم و در انتها روي سوپ مي ريزيم؛ مي توانيد براي تزيين سوپ از گوجه فرنگي سرخ شده نيز استفاده كنيد