مواد لازم : | |
گوشت گاو | 1000 گرم |
پياز | 1 عدد |
برگ بو | 2 عدد |
هویج | 150 گرم |
سيب زميني | 150 گرم |
ورميشل | 75 گرم |
يک کيلو گوشت و يک پياز کوچک و دو برگ بو را رد آب جوش مدت 4 الي 5 ساعت بپزيد و پس از آينکه پخته شد ، صافش کنيد . آنگاه 150 گرم هويج در آن بريزيد ، بگذاريد نيم پز بشود . بعد 150 گرم سيب زميني پوست گرفته 75 گرم ورميشل و قدري نمک در آن بريزيد پس از اينکه سوپ پخته شد ، آنرا در ظرف سوپخوري بکشيد و گوشت پخته آنرا بقطعات نسبتا درشت قيمه کرده با يک پياز کوچک در 150 گرم کره سرخ کرده و چهار عدد تخم مرغ را زده و قدري فلفل و نمک روي آن بريزيد و براي افزودن طعم آن يکقاشق جعفري ريز کرده هم بپاشيد ، بمجرد اينکه تخم مرغ بسته شد ، آنرا هم زده دز ظرفي ريخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بياوريد .