مواد لازم : | |
جو پوست گرفته | 100 گرم |
آب گوشت | 5 فنجان |
هویج | 3 قاشق سوپخوري |
خامه | 100 گرم |
سس سفيد | 2 فنجان |
فلفل | قدري |
نمك | قدري |
بهتر است جو را بعد از شستن يكي دو ساعت خيس كنيم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت ميگذاريم بپزد و كاملا لعاب بيندازد و هويج را اضافه ميكنيم بعد از چند جوش كه هويج پخته شد سس سفيد را داخل سوپ ميريزيم و ميگذاريم سوپ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود سوپ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم ممكن است كمي جعفري خرد كرده نيز روي سوپ بپاشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست