مواد لازم : | |
گوشت گوسفند | 1000 گرم |
كلم پيچ قرمز | 500 گرم |
شويد يا شبت | 100 گرم |
جعفري ساطوري شده | 100 گرم |
پياز | 1 عدد |
نمك | قدري |
سيب زميني | 200 گرم |
لبو | 100 گرم |
سير | 2 قاشق سوپخوري |
هندوانه | 150 گرم |
برگ بو | 4 عدد |
برنج | 1 قاشق سوپخوري |
گوشت و پياز و برگ بو را بار کرده قدري نمک در آن بريزيد همينکه گوشت نيم پز شد ، کلم و لبو و هويج و سير خرد کرده و برنج را در آن بريزيد و جعفري و شبت را مانند دسته گل ترتيب داده ، ته آنرا با نخ بسته در آن بياويزيد .
پس از اينکه مواد مزبور پخته شد ، يکقاشق آب گوجه فرنگي را در 75 گرم کره ، سرخ کنيد و يک دانه فلفل قرمز در آن بريزيد . سپس سيب زميني را ريخته و سبزي دسته کرده و گوشت و استخوان را بيرون آورده سوپ را در ظرف سوپ خوري بکشيد .
سپس 255 گرم خامه ترش را زده در سوپخوري بريزيد و آنرا سر سفره بياوريد .