مواد لازم : | |
آرد سفيد | 4 قاشق سوپخوري |
روغن | 4 قاشق سوپخوري |
شير هموژنيزه | 2 فنجان |
پياز | 1 کيلو |
پياز ريز سفيد | 0.5 کيلو |
جعفري ساطوري شده | 3 قاشق سوپخوري |
نمك | قدري |
فلفل | قدري |
از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفيد متوسط درست ميکنيم .
پيازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و ميگذاريم تا خوب بپزد
پيازها را از الک رد ميکنيم و به شکل پوره در آورده و آنگاه با سس سفيد مخلوط مينمائيم .
پيازهاي ريز را عليحده ميپزيم و اگر آبي از آن با قيمانده نگاه ميداريم تا اگر غلظت سوپ کمي زيلد شد از آب آن استفاده کنيم .
پس از اينکه سوپ آماده شد پيازهاي ريز پخته شده را چند دقيقه قبل از اينکه سوپ آماده شود مخلوط مينمائيم و ميگذاريم چند جوش بزند .
سوپ را در سوپ خوري ميريزيم و جعفري ساطوري شده را به آن اضافه مي کنيم .